Yangın Eğitimi

27.10.2016 959

Milenyum yangın söndürme sistemleri sahibi Sayın Mustafa DEMİRKIRDI 19.10.2016 tarihinde okulumuzda yangın eğitimi vermiştir. Öncelikle video gösterileri ve sözlü anlatımla başlayan eğitim, soru cevaplarla devam etmiştir. Sunumdan hemen sonra sivil savunma toplanma alanımızda yangın tatbikatı yapılmıştır. Sayın Demirkırdı tarafından öğretmen ve öğrencilerimize yangına nasıl müdahale edileceğini, yangın tüpü kullanımını gibi konularda bilgi verilmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimiz bu alanda yangın tüpü kullanarak yangına müdahale etmişlerdir. Eğlenceli bir ortamda uygulamalı devam eden eğitim, eğitsel bir şölen havasında sona ermiştir. Yangına dair ne varsa öğrendiğimiz ve uyguladığımız bu eğitimden dolayı Mustafa DEMİRKIRDI’ya okulumuz adına teşekkür ederiz.