"Türk'ün Özü, Akif'in Sözü" Fotoğraf yarışmasında 1. olduk

14.03.2024 99

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Türk'ün Özü, Akif'in Sözü" adlı fotoğraf yarışması düzenlendi. Bu yarışmayla ilçemiz öğrencilerinin "İstiklâl Marşı'nın Kabulü" dolayısı ile milli ve manevi değerlerini fark ederek görmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca fotoğraf sanatı ile ilgili farkındalık oluşturmak istenmiştir.

Yarışmaya ortaokul kategorisinde öğrencilerimiz Yağız Efe AKBOĞA'nın "Gölgende bana da yer ver" ve Gökçe KAYMAK'ın "Demirden dağı erittik, demiri tavında dövdük, Akif'in sözü Asım'ın nesli" adlı fotoğrafları ile katıldık. Yarışmada öğrencimiz Gökçe KAYMAK'ın fotoğrafı ilçe 1. si seçilmiştir.

"Demirden dağı erittik, demiri tavında dövdük, Akif'in sözü Asım'ın nesli" Gökçe KAYMAK;

14-03-2024

"Gölgende bana da yer ver" Yağız Efe AKBOĞA