Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürünün Okulumuzu Ziyareti

10.04.2015 2149

Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet KAFALI ve Yahyalı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem ŞİMŞEK, TEOG sınavı öncesi okulumuz 8.sınıf öğrencilerine moral ve motivasyon ziyaretinde bulundular. Öğrencilerle sohbet ettiler sınavda başarılı olmanın yollarından bahsettiler. Dersi derste dinlemenin gerekliliği, tekrar, test çözme, anlaşılamayan konuların sorulmasının sınav sürecini olumlu şekilde etkileyeceğini belirttiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürümüze teşekkür ediyoruz.

İlçe MEM Okulumuzu Ziyaretiİlçe MEM Okulumuzu Ziyaretiİlçe MEM Okulumuzu Ziyaretiİlçe MEM Okulumuzu Ziyareti