Ulupınar Mahallesi Ziyareti

03.12.2015 6142

“Yarın Sizdeyiz” projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Fuat ÇAMLAR, İlyas ATMACA, Mustafa KÜÇÜK ve Ahmet ÇOLAK Ulupınar mahallesini ziyaret ederek öğrencilerimizle ve velilerle görüştüler. Ziyarette 25-26 Kasım tarihlerinde yapılan Merkezi Ortak Sınavlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan öğretmenlerimiz, devamsızlığın başarıyı olumsuz şekilde etkilediğinden bahsettiler. Ayrıca Ulupınar’dan gelen öğrencilerin hem ahlaklı hem de akademik anlamda başarılı olduklarını ifade ettiler. Veliler ve öğrencilerimiz de, öğretmenlerinin bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirttiler.  İçilen çaylardan sonra hatıra olarak çekilen fotoğraflarıyla ziyaret sona erdi.