Temiz Çevre, Temiz Yahyalı

Temiz Çevre, Temiz Yahyalı

Yahyalının temiz bir ilçe olması için okulumuz öğrencileri gönüllü temizlik müfettişi oldular.

08.05.2015 901

                Yahyalı’nın temiz bir ilçe olması için çalışmalarına hızla devam eden Yahyalı Belediyesi, Yahyalı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte genç kuşaklara çevre bilinci aşılamak için ” Temiz Çevre, Temiz Yahyalı” adlı bir kampanya başlattı.
                Kampanya çerçevesinde Yahyalı Belediyesi ilk olarak ilçenin Çiğilli Mahallesi Seki Dağı mevkiinde çöp toplama etkinliği düzenledi. Çöp toplama etkinliğine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, Belediye Personeli, Yahyalı Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı. 

                Katı atıkların yoğun miktarda bulunduğu bölgede yapılan etkinlikte Belediye Başkanı Esat Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Mili Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı ve Şube Müdürleri, Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür Yardımcıları Ahmet DURAN, Recep SELBİ öğrencilerle birlikte çöp topladılar. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı etkinlik, birlikte yenilen öğle yemeğiyle sonra erdi.

 

 

Gönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre MüfettişiGönüllü Çevre Müfettişi

İLETİŞİM

Adres:
Çiğilli mah. Şehit İhsan Kemik cad. No7 Yahyalı Şehit Mustafa Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu 38500 Yahyalı/KAYSERİ


Telefon
(352) 611 3992


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın