Siyer-i Nebi Yarışması

Okulumuz öğrencilerine 6 Mayıs Çarşamba günü Siyer-i Nebi yarışması düzenlenecektir. 1. lere bisiklet, 2. lere müzik çalar ve 3. olanlara flash bellek hediye edilecektir.

08.04.2015 744

Siyer-i Nebi Yarışması

Efendimiz Hz. Muhammed (SAS)’in Kutlu Doğumunu Yahyalı Yatılı Bölge Orta Okulu olarak çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bunlardan biri de 6 Mayıs Çarşamba günü yapacağımız  Siyer-i Nebi yarışmasıdır. Bu yarışmada her sınıf düzeyinde birinci olan öğrenciye BİSİKLET, ikinci olan öğrenciye MP3, üçüncü olan öğrenciye FLASH DİSK hediye edilecektir. Öğrencilerimiz kaybedeni olmayan bu yarışmaya tatlı bir rekabetle hazırlanmaktalar.

Hazırlayan: Mehmet Nuri KARAMAN

Herkes Onu Okuyor Ödüllü Okul Yarışmamız

Herkes Onu Okuyor Ödüllü Okul YarışmamızHerkes Onu Okuyor Ödüllü Okul Yarışmamız