Günlük Hayatımızda Açılar

Açılar konusunu öğrencilerimizin daha iyi kavrayabilmelerini sağlamak için matematik sınıflarımızın kapılarını süsledik.

13.03.2015 6402

GÜNLÜK HAYATTA MATEMATİK

Neredeyse herşeyi belirtmemizi sağlayan matematik hayatımızın bu kadar içindeyken ondan uzak durmamız mümkün olabilirmi?

Ortaokul Matematik dersi programında yer alan açılar konusunu öğrencilerimizin daha iyi kavrayabilmelerini sağlamak ve aslında günlük yaşamda çok fazla kullanılan bir kavram olduğunu gösterebilmek için matematik sınıflarımızın kapılarını süsledik.

Bu sadece bir örnek. Bunun gibi bir çok işi yaparken küçük ve kullanışlı matematiksel bilgiler depolarız. Farkında olmadan öğrendiğimiz bu matematiği farkedersek matematiğin aslında zor bir işlemler dizisi olmadığını görür, ondan daha fazla korkmayız.

AçılarAçılarAçılarAçılarAçılarAçılar