Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası

Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası

26.02.2016 5755

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Futbol Yıldız Erkekler kategorisinde okulumuzu ve ilçemizi temsil ettik. Otuza yakın takımın katıldığı turnuvada grup maçlarında mücadelemizi verdik.

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ali FINDIKÇI yönetimindeki futbol takımımız grup müsabakalarında maç kaybetmemiş olmasına rağmen averajla ikinci olarak turnuvaya veda etti.

İki maçında da çok etkili bir oyun ortaya koyan Ali FINDIKÇI ve ekibi ilk maçtan 0-0 beraberlikle, ikinci maçtan ise 6-1 galibiyetle ayrıldı. Toplam 4 puana ulaşan ekibimizin turu geçmeye averajı yetmedi.

MAÇTAN NOTLAR:

16/02/2016 tarihinde oynanması beklenen Yavuz Selim Ortaokulu maçı kar nedeniyle 18/02/2016’ ya ertelendi. Uygun olmayan zeminde kar ve buz üzerinde oynanan oyunda, maçın başından sonuna kadar üstün olan takımımız gole ulaşamadı. Maça takımımızın baskılı oyunu, direkten dönen toplarımız ve verilmeyen golümüz damga vururken maç sonu 0-0 sona erdi. Maç sonunda yapılan penaltı atışlarını 3-1 kaybeden takımımız ikili averaj üstünlüğünü kaybetmiş oldu.

19/02/2016 oynanan ikinci maçımızda maça tutuk başlayan ekibimiz 1-0 geriye düştü. İlk yarının son anlarında bulduğumuz golle ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan takımımız 6-1 gibi farklı bir skorla maçı kazandı.

Grup maçlarında 4 puanla zirveyi paylaştığımız Yavuz Selim Ortaokuluna ikili averajla geçilerek turnuvaya veda ettik. 30’a yakın takımın katıldığı turnuvadan maç kaybetmeden ve sadece 1 gol yiyerek dönen takımımız ilginç bir olaya da imza atmış oldu.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

Futbol Takımımız; Yaşar CAN, İbrahim ÇELİKKANAT, Naim KIYGA, Yusuf ÖZYER, Halil TOKALI, Mehmet Akif KORKMAZ, Hakan FİREZ, İdris AY, Ramazan ELSEN, Gökhan ERDİL, Murat DAŞTAN, Ali SARIMEHMETOĞLU, Ömer Osman ÇELİK, Bünyamin ARDIÇ

 

 

İLETİŞİM

Adres:
Çiğilli mah. Şehit İhsan Kemik cad. No7 Yahyalı Şehit Mustafa Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu 38500 Yahyalı/KAYSERİ


Telefon
(352) 611 3992


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın