Satranç Takımımızdan Çifte Zafer

Satranç Takımımızdan Çifte Zafer

Yıldız Erkekler Kategorisinde Kayseri Birincisi

Küçük Erkekler Kategorisinde Kayseri İkincisi

Okul Satranç Takımımızı Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

01.03.2017 5485

2016 – 2017 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Küçükler, Yıldızlar, Gençler Satranç Grup Yarışmalarına, Okulumuz Teknoloji Tasarım Dersi Öğretmenimiz Seyit Ahmet ŞEKER eşliğinde katılan öğrencilerimiz kupalarla dönmüşlerdir.

22-24 Şubat 2017 Tarihine Kayseri’de yapılan turnuvada okulumuz Yıldız Erkek kategorisinde Kayseri Birinciliği, Küçük Erkek kategorisinde Kayseri İkinciliği elde etmiştir. Yıldız Erkek Satranç Takımımız Nevşehir’ de yapılacak olan Türkiye Bölge Satranç turnuvasına katılmaya hak kazanmışlardır.

Yıldız Erkek Takımımız: Muhammed Emin SARIKAYA, Mustafa BACAKSIZ, Murat DÖNELİ, Mehmet AKKOYUN, Tuncay ÇELİKKANAT ve Mustafa MACAR.

Küçük Erkek Takımımız: Berat Ali VURAL, Cumali MACAR, Mahmut Sami SABAN ve Yahya DEVELİOĞLU.

 

Öğrencilerimize kupa ve madalyaları Gençlik Spor İl Müdürü tarafından verildi. Ayrıca Okul Müdürümüz  tarafından öğretmenimiz plaketle ödüllendirildi. Bundan sonra 30 Mart tarihinde Nevşehir’de yapılacak bölge şampiyonasında öğrencilerimiz Yıldızlar kategorisinde Kayseri’yi temsil edeceklerdir.  Bu başarılarından dolayı Seyit Ahmet ŞEKER öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

İLETİŞİM

Adres:
Çiğilli mah. Şehit İhsan Kemik cad. No7 Yahyalı Şehit Mustafa Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu 38500 Yahyalı/KAYSERİ


Telefon
(352) 611 3992


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın